Skip to main content

Kā izveidot koplietotus un kopīgus foto albumus jūsu iPhone

Kā izveidot koplietotus un kopīgus foto albumus jūsu iPhone

Geoffrey Carr

Neatkarīgi no tā, vai vēlaties kopīgot fotoattēlus ar vienu draugu vai desmitiem draugu, izveidojiet kopīgu albumu, kurā ikviens var noņemt atvaļinājuma fotoattēlus vai pat kopīgot savu albumu ar visu pasauli, iCloud Photo Sharing ļauj ērti koplietot savus fotoattēlus tieši no jūsu iPhone vai iPad.

Ieslēdziet iCloud Photo Sharing

Pirmkārt, vispirms ieslēdziet iCloud Photo Sharing. Starp citu, vislabāk par iCloud Photo Sharing ir tas, ka pat tad, ja jūs regulāri neizmantojat iCloud dublēšanaivisi jūsu fotoattēlus un videoklipus - jo varbūt jūs sekojat mūsu apmācībai par to, ka iCloud nepārtraukti skatoties par jauninājumiem par glabāšanu un tagad izmantojat Google fotoattēlus - jūs joprojām varat aktivizēt fotoattēlu kopīgošanu vēlamajām fotogrāfijām. Bezmaksas iCloud atmiņa ir daudzveidīga, ja to izmantojat tikai fotoattēlu un videoklipu kopīgošanai, nevis kopējai dublējumkopijai.

Lai pārbaudītu iCloud Photo Sharing statusu, savā iOS ierīcē atveriet lietotni Iestatījumi. Izvēlieties "iCloud" no galvenās izvēlnes.

Sadaļā "Lietojumprogrammas, kurās izmantojat iCloud" pieskarieties pogai "Fotoattēli". Jūs ievērosiet, ka mūsu ieraksts pašlaik saka "Izslēgts", jo mēs neizmantojam nevienu no iCloud fotoattēlu iespējām - tas vienlaicīgi mainīsies.

Šeit, izvēlnē Fotoattēli pārliecinieties, ka ir ieslēgta iCloud fotoattēlu kopīgošana.

Kā mēs minējām iepriekš, jums nav jāiespējas iCloud Photo Library vai My Photo Stream, lai izmantotu iCloud Photo Sharing, tādēļ, pat ja jūs esat bezmaksas iCloud lietotājs ar bezmaksas bezmaksas atmiņu, jūs joprojām varat izmantot iCloud Photo Sharing ar istabu rezerves. Tagad, kad esam iespējojuši iCloud Photo Sharing, pievērsīsim uzmanību mūsu pirmā albuma izveidošanai un popularizēšanai.

Izveidojiet un kopīgojiet savu albumu

Kad runa ir par savu fotoattēlu kopīgošanu ar iCloud Photo Sharing, jūs nevarat vienkārši paņemt esošo albumu savā iPhone un kopīgot to - kopīgošanas izvēlnē ir jāizveido īpašs albums. Lai to izdarītu, atveriet lietotni Fotoattēli un apakšējā rīkjoslā noklikšķiniet uz pogas Kopīgota mākoņa ikona.

Noklusējuma skats, pieskaroties ikonai "Kopīgota", ir iCloud fotoattēlu koplietošanas "Darbības" žurnāls. Ja jūs nekad iepriekš neesat izmantojis iCloud Photo Sharing, šī sadaļa būs vai nu pilnīgi tukšavai ja kādā agrākā brīdī esat ieslēdzis Apple Family Sharing, jūs redzēsiet nelielas darbības, kas norāda, ka ir izveidots kopīgots albums "Ģimene", un tajā tika pievienoti jūsu ģimenes locekļi.

Katrā ziņā šī aktivitāšu žurnāls, iespējams, izskatās mazliet vājš, bet neuztraucieties, tas būs diezgan noderīga vieta, kad jūs to izmantosit biežāk. Tomēr, lai tas būtu lietderīgi, mums ir jāizveido un jāpievieno pirmais kopīgais albums. Lai to izdarītu, pieskarieties zilai saiknei "Kopīgošana" augšējā kreisajā stūrī.

Šeit izvēlnē iCloud Photo Sharing būs redzams skats, kas gandrīz identisks vispārējam albumu skatam Fotoattēlos. Šeit izskatās diezgan neauglīgs. Labosim, pievienojot jaunu albumu. Lai to izdarītu, pieskarieties plus zīmei augšējā kreisajā stūrī.

Ievadiet sava fotoalbuma nosaukumu (ar uzsvaru uz īsu un aprakstošu). Mēs esam diezgan traki par mūsu cute mājdzīvniekiem pie mūsu mājsaimniecības, tāpēc mēs izveidosim albumu, kas saukts vienkārši "Pet Photos", lai ievietotu mūsu mājdzīvnieku attēlus. Lai turpinātu, noklikšķiniet uz "Tālāk".

Tālāk jūs varat pievienot citus iCloud lietotājus savam koplietotajam fotoalbumam, ierakstot šeit savus kontaktpersonu vārdus, ierakstot tos vai atlasot tos no jūsu kontaktu saraksta ar plusa zīmes ikonu. Pēc noklusējuma ikvienam, ko pievienosit, būs iespēja ne tikai aplūkot albumu, bet arī piedalīties tajā (mēs ieskatīsim, kā pārvaldīt šos iestatījumus nākamajā apmācības sadaļā).

Jums navir lai vēlreiz pievienotu cilvēkus, ja jūs nevēlaties, starp citu. Patiesībā, ja jūs vēlētos vispirms ierakstīt albumu ar vairākām bildēm un pēc tam pievienot saviem draugiem un ģimeni, lai viņi varētu apskatīt jau ievietoto albumu tieši no get-go, jūs varat gaidīt un viegli to pievienot vēlāk. Lai pabeigtu albuma izveides procesu, jebkurā gadījumā noklikšķiniet uz "Izveidot".

Lai pievienotu pirmos fotoattēlus, izvēlieties savu tikko izveidoto albumu.

Lai pievienotu savu pirmo fotoattēlu, noklikšķiniet uz pelēkā laukuma ar zilo plus zīmi.

Jums tiks pārspēts jūsu fotoattēlu virve, kur jūs varat izvēlēties tik daudz fotogrāfiju, kādu vēlaties pievienot savam jaunajam albumam, vienkārši pieskaroties tiem, tāpēc uz tiem parādās atzīme, kā redzams tālāk. Kad esat gatavs pievienot albumam, noklikšķiniet uz Done (Gatavs).

Visbeidzot, pirms pievienojat albumam fotoattēlus, jums būs iespēja pievienot viņiem parakstu. Jūs varat pievienot vai nu parakstu, vai vienkārši nospiest "Publicēt", lai pabeigtu procesu.

Fotoattēli tagad parādīsies jaunajā albumā, un, noklikšķinot uz tiem, jūs varat gan uzzināt tuvāk, gan arī skatīt visus fotoattēliem pievienotos komentārus. Šeit jūs varat redzēt startera komentāru par fotoattēlu, kuru esam tikko augšupielādējuši.

Papildus fotoattēlu pievienošanai kopīgotajā albumā, kā mēs tikko izdarījām, varat arī sūtīt fotoattēlus no jebkuras vietas iOS (jūsu parasto fotoattēlu rullīti, citām kameru lietotnēm utt.), Izmantojot funkciju iOS koplietošanas lapa. Vienkārši noklikšķiniet uz pogas Kopīgot, kas redzama zemāk.

Tad izvēlieties "iCloud Photo Sharing". Tas parādīs to pašu iCloud fotoattēlu koplietošanas ekrānu, kuru tikko izmantojām ar nelielu papildu opciju. Lai gan tas ir noklusējuma pēdējais izmantotais albums, varat pieskarties kopīgotajam albumam, ja vēlaties, izvēlieties jaunu koplietojamo albumu.

Pirms mēs pametam iCloud Photo Sharing iestatīšanu, ir pienācis laiks ātri pārskatīt atpakaļ iepriekš neauglīgā žurnāla "Darbība" logā, vēlreiz pieskaroties ikonai "Kopīgota".

Aktivitāte! Žurnālā! Turpmāk šeit tiks parādīts viss, kas notiek ar mūsu koplietotiem albumiem, piemēram, neliels fotoattēlu pārskats, kas tiek atskaņots tiešsaistē. Tagad varat viegli sekot līdzi visam, kas notiek gan ar albumiem, kurus esat kopīgojis ar draugiem, gan ar tiem, kurus esat kopīgojis ar jums.

Koplietojamā albuma pārvaldīšana

Ja jūs jebkad vēlaties mainīt albumu (pievienojot un izdzēšot fotogrāfijas malā), lai to pārvaldītu, jums vajadzēs pāriet uz izvēlni "Cilvēki". To varat izdarīt, atverot koplietojamo albumu un nospiežot apakšā "Cilvēki", tāpat kā.

Šeit varat pielāgot dažādus ar jūsu albumu saistītos iestatījumus. Ja vēlaties uzaicināt vairāk cilvēku, varat pieskarties "Uzaicināt cilvēkus" un ievadīt kontaktpersonas vārdu, tāpat kā mēs to darījām, kad vispirms izveidojām albumu. Jūs varat arī noklikšķināt uz esošajiem dalībniekiem un noņemt tos. un ieslēdziet vai izslēdziet iespēju "Abonenti var publicēt". Tas ļaus jūsu ielūgtajiem dalībniekus publicēt attēlus albumā. Un jūs varat izslēgt paziņojumus, ja nevēlaties tos.

Varat arī, ja vēlaties kopīgot albumu ar cilvēkiem, kas nav iOS lietotāji, pārslēdzieties uz "Publiskās vietnes", lai izveidotu pārsteigtu vietrādi URL, kuru pēc tam varat kopīgot ar jebkuru personu. Lai gan sajauktā ar virkni nejauši izvēlētu burtu un ciparu adresē, nav nepieciešams pieteikšanās, lai piekļūtu tam, tādēļ vairs nevarēsit tieši kontrolēt to, kurš redz albumu (kāds, ar kuru kopīgojat saiti, var kopīgot šo saiti ar citiem cits, piemēram).

Visbeidzot, varat dzēst visu albumu, noklikšķinot uz "Dzēst koplietoto albumu". Tas neizdzēsīs jūsu fotoattēlus no to sākotnējām atrašanās vietām, bet tas izdzēsīs albumu no iCloud.


Tas viss tur ir pārāk! Izmantojot mazu piepūli, jūs viegli varat koplietot savus fotoattēlus ar draugiem un baudīt reāllaikā paziņojumus, komentārus un sava veida pseidosociālo plašsaziņas līdzekļu pieredzi tieši lietotnē Fotoattēli.

Link
Plus
Send
Send
Pin