Skip to main content

Kā pārtraukt Gmail no notikumu pievienošanas Google kalendāram

Kā pārtraukt Gmail no notikumu pievienošanas Google kalendāram

Geoffrey Carr

Ja kvīts par lidojumu vai viesnīcu tiek nosūtīts uz jūsu Gmail kontu, tikšanās automātiski tiek pievienota Google kalendāram. Daži cilvēki to uzskata par noderīgu; daži cilvēki to uzskata par nepatīkamiem; daži cilvēki to uzskata par pilnīgi rāpojošiem. Ja jūs esat otrā vai trešā nometne vairāk nekā pirmā, labas ziņas: jūs varat pilnībā atspējot šo funkciju.

Bet neuztraucieties par Gmail meklēšanu šim iestatījumam: jūs to neatradīsit. Tā vietā jums būs jāatver Google kalendārs. Mēs arī izskaidrosim, kā koplietot šos automātiski pievienotos vienumus ar saviem draugiem, ja esat kopīgojis savu kalendāru. Pēc noklusējuma šādi vienumi ir pilnīgi privāti.

Atspējojiet Gmail notikumus savā klēpjdatorā vai darbvirsmā

Pārlūkprogrammā atveriet Google kalendāru un pēc tam augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz zobrata ikonas. Pēc tam noklikšķiniet uz opcijas "Iestatījumi".

Tas nodrošinās jūs ar Google kalendāra konta iestatījumiem. Cilnē "Vispārīgi" atrodiet sadaļu "Notikumi no Gmail".

Lai pārtrauktu elementu pievienošanu vispār, vienkārši izslēdziet opciju "Pievienot automātiski".

Tāpat jūsu Gmail vienības vairs netiks pievienotas jūsu Google kalendāram.

Atspējot Gmail notikumus mobilajās ierīcēs

Varat arī pārslēgt šo iestatījumu no mobilās ierīces. Tālāk ir sniegti norādījumi Android ierīcēm, taču iPhone un iPad modeļiem jābūt vienādiem.

Lietotnē Google kalendārs atveriet sānjoslu un pieskarieties opcijai "Iestatījumi".

Lapā "Iestatījumi" pieskarieties pogai "Notikumi no Gmail".

Lapā "Notikumi no Gmail" vienkārši izslēdziet opciju "Pievienot notikumus no Gmail".

Pievērsiet uzmanību, ja jums ir vairāki Gmail konti: šeit katrai kontam ir atsevišķa sadaļa. Atspējojiet to, ko vēlaties, un pakalpojumā Google kalendārs vairs nenokļūst pakalpojumā Gmail notikumiem, kas jāpievieno savam kalendāram.

Konfigurējiet, kas var redzēt jūsu Gmail notikumus

Ja esat tāds pats kā es, jūs esat kopīgojis savu kalendāru ar ģimeni, lai viņi varētu redzēt, kas notiek jūsu dzīvē. Jūs varētu uzskatīt, ka viņi var redzēt savus Gmail pievienotos vienumus, taču viņi nevar. Pēc noklusējuma jūs varat redzēt tikai šos vienumus. Ja vēlaties to mainīt, pārejiet uz to pašu iestatījumu paneli, kā norādīts iepriekš, šoreiz pievēršot uzmanību opcijām "Redzamība".

Izvēlieties "Calendar default", lai jūsu Gmail notikumi atbilstu jūsu kalendāra konfidencialitātes iestatījumiem. Izvēlieties "Privāts", un lietotāji, kurus esat īpaši kopīgojis ar kalendāru, varēs redzēt šos notikumus. Ņemiet vērā: ja vien jūs kopīgojat savu kalendāru ar sabiedrību, šie divi iestatījumi ir vienādi. Ja jūs kopīgojat savu kalendāru ar sabiedrību, tad opcija "Kalendāra noklusējums" ļaus sabiedrībai skatīt notikumus no Gmail.

Link
Plus
Send
Send
Pin